Saturday, 15 January 2011

Citaat van de dag : Rypke Zeilmaker

ik was niet echt van plan er op te reageren, maar omdat er een paar mensen gevraagd hebben wat ik van volgend citaat vind toch maar even er op in gaan :
Zeilmaker schrijft :

Rypke Zeilmaker jail island alcatraz global warming alarmistsIk hamer er al langer op dat de wereld vrij overzichtelijk is
Aan de ene kant heb je integere onderzoekers en mensen die echt bestaande problemen willen oplossen volgens haalbare doelen, die in waarheid zijn geinteresseerd. Daaronder bevinden zich steeds opvallend veel mensen die enige scepcis tonen tegenover het opgeblazen klimaatverhaal. Zij verdienen onze steun. Knols kreeg een bedankexemplaar van ‘De Staat’, dat hij op weg naar Kenia graag wilde lezen. Knols maakt zich kortom nog steeds nuttig voor deze wereld.
Aan de andere kant …staan de klimaatalarmisten, academische parasieten, graaiers, fondsenwervers, Wouter van Dieren-beschermers, bureaucraten, progressieve meelmuilen, verschillige snobbisten, Jules en ander volk dat verbanning verdient naar een eiland in de Noordzee om zich daar te bezinnen op hun zonden. De Razende Bol, daar passen een heleboel op, en laat ze daar maar testen of hun ‘duurzaamheid’ook werkt en moeder aarde werkelijk zo duurzaam voorziet in reele menselijke behoeften.
Ik heb er eigenlijk maar één ding op te zeggen : klasse !

1 comment:

  1. Tja, de wereld zit volgens Zeilmaker heel simpel in elkaar: onderzoekers die zijn visie bevestigen zijn integer, de rest "academische parasieten en graaiers". Dat verklaart wel veel over hoe sommige sceptici tot hun standpunten komen...

    ReplyDelete